Jag använder mig av min mediala gåva när jag ger healing och jobbar på ett djupare plan för att lösa upp det som kan påverkas. Allt är inte menat att ske, jag får vägledning av mina änglar och guider, när jag kanaliserar den energi du behöver idag.

Du drar ett kort från Vildmarkens språk och jag ger dig några vägledande ord innan checkar du ut från healingens sköna energier.

Vad är Reiki healing?

Reiki är en form av healing som sker med handpåläggning som inte förutsätter någon religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. 

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Likheter finns även med terapier som Rosenmetoden, som går ut på att smärtsamma minnen lagras i kroppen i form av fysiska spänningar och blockeringar, och genom beröringen löser man upp spänningarna och klienten kan då släppa taget om det som orsakade smärtan från början.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Hur funkar det?

Reiki ger djup avslappning som leder till att man kan lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt. Kroppen och psyket får då möjlighet att återhämta sig och använda sin energi på rätt sätt och läka sig själv. Tankar och känslor får en chans att komma upp till ytan, så att man sedan kan släppa taget om dem.

Information hämtad från Förenade Reikiförbundets hemsida, se länk nedan.

Reiki på distans

 Jag skickar den universella livsenergin på distans. Reiki flödar utan begränsning av tid och rum.

Vi bestämmer en tid för din behandling, du lägger dig ner eller sitter skönt i en fåtölj för att ta emot Reiki. Kanske har du lite avkopplande musik i bakgrunden och sluter dina ögon för att sjunka ner i ett avslappnat tillstånd.

Skriv gärna i rutan för "Meddelande" om det är något specifikt ställe du vill jag ska rikta fokus på när du bokar din behandling.

Efter behandling får du återkoppling av mig via sms eller mail. 

Nyhet!!!!

Kom bägge två på en "Par Reiki" och ligg vid sidan om varandra.
Ni har kanske gått igenom mycket tillsammans och behöver släppa det som varit då ni gått vidare.
Håll varandra i handen och få en gemensam upplevelse när den universella energin strömmar genom er.
Ni stärker banden mellan er.Varför chansa, våga prova.

Nytt koncept hos Visdomsboden!
"En helande paus i vardagen"

Vi inleder en din stund med ett fotbad med Zephorium Bad & Fotsalt i Chakrans anda.

Homeopatisk kristallenergi
Torkade blommor
Epson salt
Himalaya salt
Döda havet salt.

Under mina kärleksfulla helande händer får du uppleva healingens härliga energier och du sjunker ner i en djup avslappning. 

Du går hem med lätta steg och glädje i ditt bröst.


Hur kan jag hjälpa dig?

Har du en stressig vardag och svårt för att få ditt livspussel att gå ihop?
Får du ibland en känsla av att inte räcka till?

Jag kan hjälpa dig att må bättre, både kroppsligt och mentalt.
Reiki är bra för avslappning och stressreducering.
Jag känner var jag ska sätta mina händer för ditt välbefinnande.
Mina behandlingar har slagit väl ut och jag har många nöjda kunder som återkommer.
Många kunder faller i en djup avslappning och kan tillgodogöra sig
behandlingen på ett djupare plan.
 
Varför inte prova, vad har du att förlora?
Efter önskad behandling följer vi upp din upplevelse med ett kortsamtal.

Min erfarenhet av att ge Reiki Healing till mina kunder.

Jag ser kunder komma ner i en djup avslappning under behandlingen.
Vissa blir trötta och behöver vila efter en behandling, andra får en ny energi och går härifrån med lätta steg.

Men"glädjen i en kunds ögon när de går från en behandling" är obetalbar och ger mig en djup tillfredsställelse på att de tillgodogjort sig den Reikienergi jag förmedlat. 

Citat från kunder 

"det var länge sedan som jag var så avslappnad"

"jag känner mig mycket klarare i huvudet"

"jag känner mig lugn och harmonisk"

"min huvudvärk har försvunnit"

"jag har fått ny energi"

"tyngden på mina axlar är borta"

Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket.

Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar. För dig som är arbetsgivare innebär det att Reikibehandlingarna är avdragsgilla på samma sätt som exempelvis massage.

Om din arbetsgivare är ansluten till ActiWay och  ePassi som är en tjänst där man kan söka bland annat Reikiutövare i sin region. Arbetstagaren behöver bara uppge en kod hos friskvårdaren, och besöket läggs på en gemensam faktura för hela företagets friskvård.


© Copyright visdomsboden 2021