Aura healing


Jag jobbar med reiki healing i auran - vårt energifält som omger oss för att läka och rensa olika blockeringar som speglar vårt mående. Energifältet är inte konstant utan skiftar från en stund till en annan beroende på situationen vi befinner oss i.


I vår aura finns gammalt och nytt samlat som kan orsaka en blockering i vår livsenergi och hämma oss i vardagen. Gamla mönster som hänger kvar och begränsar oss, vi kanske undviker vissa möten med våra medmänniskor.

 

Rensas auran kan vissa tillstånd som sätter sig i den fysiska kroppen undvikas. En förändring kan komma till stånd som kan bibehållas och vissa tankemönster läkas. Att fortsätta i gamla tankemönster som hämmar oss kan öka risken för smärta i den fysiska kroppen,  kroppen förmedlar var själen behöver läkas.

Feedback från kunder som provat

"Alltså Katti!
Tack så jättemycket för idag. Gick runt i affären och och log för mig själv och skrattade lite. Har inte gjort det på läääänge. Denna känsla som jag har nu är ofattbar"

"Det är en annan upplevelse mot vanlig reiki där du håller händerna på min kropp. Precis som jag är på ett annat plan i ett meditativt tillstånd men ändå här"

"Det kändes som hela kroppen startade att vibrera och det kändes som ett tryck över bröstet. Sen släppte trycket, det blev lättare att andas och bröstkorgen fylldes av luft. Det var som om jag svävade"

"Det kändes som du lyfte upp något/drog bort något från kroppen"

© Copyright visdomsboden 2022